• admission@snau.com.ua
  • +38(063)654-09-52

aplikasi online

waé!

Benifits saka Sumy Nasional Agrarian Universitas

Anjog University Ukrainian

Sumy Nasional Agrarian Universitas punika satunggal paling populer ing Ukraina kanggo siswa internasional

diakoni Gampang

Sumy Nasional Agrarian Universitas ora requiere TOEFL, IELTS lan ujian liyane. Gabung!

kuliah Fees Low

Lali babagan universities larang. kuliah Fees kita iku paling ing Ukraina lan Eropah.

lingkungan loropaken

We kudu masyarakat internasional sange ing universitas. Kabeh siswa manca sing seneng kene.

Future padhang kanggo siswa

Sampeyan bisa sinau akèh Keahlian migunani lan perspektif ing Sumy Nasional Agrarian Universitas

urip budaya menarik

Kene sampeyan bisa bukak akèh acara menarik lan migunani kanggo mahasiswa ing Sumy Nasional Agrarian Universitas

pendidikan Excllent

Guru paling saka Ukraina ora kekurangan ing Sumy Nasional Agrarian Universitas

kerjasama internasional

Sumy Nasional Agrarian Universitas kerjo karo nomer amba saka perusahaan internasional lan universities

Faculites lan Departemen kita

Departemen Biotechnological

Departemen Biotechnological

Keahlian

  • Ilmu kewan
  • Teknologi produksi ternak
  • Feed lan kewan dipakani teknologi
  • Biokimia lan Bioteknologi
  • Budidaya lan pilihan saka kéwan
  • basa manca
Departemen Construction Civil

Departemen Construction Civil

Keahlian

  • Arsitektur lan kutha planning
  • India Civil Engineering
  • konstruksi bangunan & Produksi
Engineering-Technological Department

Engineering-Technological Department

Keahlian

  • matématika sing luwih
  • sistem Listrik ing tetanèn lan fisika
  • Occupational Safety lan Kesehatan
  • Designing sistem engineering
  • teknologi operasi
  • layanan Technical
  • Energy ing tetanèn
  • Tractors lan mesin tetanèn
Agrotechnologies lan langkung Department Lingkungan

Agrotechnologies lan langkung Department Lingkungan

Keahlian

  • tanduran akeh
  • Bioteknologi lan Phytopharmacology
  • Ecology lan Botani
  • Agriculture, Lemah Ilmu lan Chemistry Agricultural
  • tanduran Proteksi
  • Gardening lan kehutanan
  • Pilihan lan seeding
Departemen Kedokteran Veterinary

Departemen Kedokteran Veterinary

Keahlian

  • surgery
  • therapy, pharmacology lan Clinical mrekso
  • Virusology, Patanatomy lan Manuk Penyakit-penyakit
  • Anatomy, Normal lan patologi Fisiologi saka Animals
  • Parasitology lan epizootiology
  • ujian Veterinary-sanitary, Mikrobiologi lan Zoo kesehatan
  • Veterinary medicine
Ekonomi lan Manajemen Department

Ekonomi lan Manajemen Department

Keahlian

  • Manajemen administrasi
  • Logistics
  • Administrasi bisnis
  • Marketing
  • Manajemen International
  • Manajemen organisasi lan administrasi
  • Accounting lan Auditing
  • Lowongan Kredit
  • Ekonomi Bisnis
Food Department Technologies

Food Department Technologies

Keahlian

  • Teknologi saka susu lan daging
  • Teknologi pangan
  • Teknik teknologi saka produksi pangan
  • Philosophy lan Sosiologi
Departemen Hukum

Departemen Hukum

Keahlian

  • hukum Administrasi informasi
  • hak pribadi lan sosial
  • disiplin negara-legal lan Ukrainia
  • Justice
  • Land lan Register
Departemen Pendidikan Post-graduate

Departemen Pendidikan Post-graduate

tugas utama

  • kanggo nindakake kabeh jinis pendidikan kirim diploma
  • kanggo nyedhiyani karo kwalitase pendidikan & riset
  • disiplin negara-legal lan Ukrainia
  • kanggo ketemu karo kabutuhan kanggo specialists trampil lan Highly qualified
  • kanggo ngembangake sosial lan ekonomi luwih saka masyarakat
Study in Sumy Nasional Agrarian Universitas

Universitas Nasional Agrarian Sumy

Sumy Nasional Agrarian Universitas punika panyiapan pendidikan sing luwih dhuwur karo tingkat - IV saka akreditasi; iku salah siji saka universities agraris paling saka Ukraina. Sumy Nasional Agrarian Universitas sepur specialists Highly qualified kanggo tetanèn karo learning penting basa manca lan ilmu komputer. Struktur University kalebu 8 fakultas, siji Institute lan limang colleges.

  • anjog universitas
  • diakoni Gampang
  • Fees kuliah paling ing Ukraina

Siswa tresna kita

Apa milih kita

ora ana TOEFL

Aku ora mbutuhake pelamar kita kanggo njupuk ujian TOEFL kanggo aplikasi lan sinau ing Universitas medical kita.

ora ana IELTS

Aku ora mbutuhake pelamar kita kanggo njupuk IELTS ujian kanggo aplikasi lan sinau ing Universitas medical kita.

100% diakoni

Kita bisa njamin 100% Diakoni marang mesthi milih ing universitas kita.

100% Visa dijamin

We sing ngewangi kanggo nampa konfirmasi Visa saka Departemen Pendidikan Tinggi Ukraina kanggo kabeh pelamar kita.