• admission@snau.com.ua
 • +38(063)654-09-52

aplikoni online

Kujdes!

Përfitime të Universitetit Kombëtar Agrar Sumy

Kryesor Universitetin ukrainas

National University Agrare Sumy është një nga universitetet më të njohura në Ukrainë për studentët ndërkombëtarë

pranimi i lehtë

Universiteti Kombëtar Agrar Sumy nuk requiere TOEFL, IELTS dhe provimet e tjera. Join us!

tarifat e ulëta për shkollim

Harrojeni për universitete të shtrenjta. Tarifat tona shkollimit është më e ulëta në Ukrainë dhe në Evropë.

mjedis miqësor

Ne kemi komunitetin mahnitshme ndërkombëtare në universitet. Të gjithë studentët e huaj janë të lumtur këtu.

të ardhme të ndritur për studentët

Ju mund të studiojë një shumë të specialiteteve të dobishme dhe perspektivë në Universitetin Kombëtar Agrar Sumy

Jeta interesante kulturore

Këtu ju mund të vizitoni një shumë të ngjarjeve interesante dhe të dobishme për studentët në Universitetin Kombëtar Agrar Sumy

arsimi excllent

Mësuesi më i mirë i Ukrainës do t'ju mësojë në Universitetin Kombëtar Agrar Sumy

bashkëpunimi ndërkombëtar

National University Agrare Sumy bashkëpunojnë me numër të madh të kompanive ndërkombëtare dhe universiteteve

Faculites tona dhe Departamentet

Departamenti bioteknologjike

Departamenti bioteknologjike

Specialties

 • Shkencat veterinare
 • Teknologjia e prodhimit blegtoral
 • Ushqim dhe të ushqyerit e kafshëve teknologji
 • Biokimi dhe Bioteknologji
 • Kultivimi dhe përzgjedhja e kafshëve
 • Gjuhë të huaja
Departamenti Ndërtimi Civil

Departamenti Ndërtimi Civil

Specialties

 • Arkitekturës dhe planifikimit urban
 • Ndërtimit dhe inxhinierisë civile
 • Ndërtimet Building & prodhime
Engineering-teknologjike Department

Engineering-teknologjike Department

Specialties

 • Matematika e lartë
 • sistemet elektrike në bujqësi dhe fizikë
 • Siguria në punë dhe Shëndeti
 • Projektimi i sistemeve inxhinierike
 • teknologji operacionet
 • shërbimit teknik
 • Të energjisë në bujqësi
 • Traktorë dhe makina bujqësore
Agrotechnologies dhe Departamenti Përdorimi Mjedisit

Agrotechnologies dhe Departamenti Përdorimi Mjedisit

Specialties

 • në rritje të bimëve
 • Bioteknologji dhe Phytopharmacology
 • Ekologjia dhe Botanikë
 • Agriculture, Tokës Shkencë dhe Kimi bujqësore
 • mbrojtjes së bimëve
 • Kopshtari dhe pylltari
 • Përzgjedhja dhe mbjellëse
Departamenti i Mjekësisë Veterinare

Departamenti i Mjekësisë Veterinare

Specialties

 • kirurgji
 • terapi, Farmakologji dhe klinike diagnostifikimit
 • Virusology, Patanatomy dhe Bird Sëmundjet
 • anatomi, Normale dhe patologjike Fiziologjia e kafshëve
 • Parazitologjisë dhe epizootiology
 • Ekzaminimi veterinare-sanitare, Mikrobiologji dhe higjienë Zoo
 • veterinari
Ekonomi dhe Menaxhimi Departamenti

Ekonomi dhe Menaxhimi Departamenti

Specialties

 • menaxhimin administrative
 • logjistikë
 • Administrim Biznesi
 • marketing
 • Menaxhimi International
 • Menaxhimi i organizatave dhe administratës
 • Kontabilitet dhe Auditim
 • Financa dhe krediti
 • Ekonomi Business
Departamenti Technologies Food

Departamenti Technologies Food

Specialties

 • Teknologji e qumështit dhe mishit
 • Teknologji ushqimore
 • teknologjia inxhinieri e prodhimit të ushqimit
 • Filozofi dhe Sociologji
Departamenti Law

Departamenti Law

Specialties

 • drejta administrative dhe informacioni
 • Të drejtat private dhe sociale
 • disiplina shtetërore-juridike dhe ukrainase
 • drejtësi
 • Toka dhe Regjistrohu
Departamenti i Arsimit pasuniversitare

Departamenti i Arsimit pasuniversitare

detyrat kryesore

 • për të kryer të gjitha llojet e arsimit pas diplomës
 • për të siguruar me cilësore arsimore dhe hulumtim
 • disiplina shtetërore-juridike dhe ukrainase
 • për të plotësuar nevojat për specialistë të aftë dhe të kualifikuar
 • për të nxitur zhvillimin e mëtejshëm social dhe ekonomik të shoqërisë
Studim në Universitetin Kombëtar Agrar Sumy

Universiteti Kombëtar Agrar Sumy

National University Agrare Sumy është krijimi i arsimit të lartë me nivel - IV i akreditimit; kjo është një nga universitetet më të mira Agrare të Ukrainës. National University Agrare Sumy trajnon specialistë të kualifikuar për bujqësinë me mësuarit të thellë të gjuhëve të huaja dhe shkenca kompjuterike. Struktura e Universitetit përfshin 8 fakultetet, një Instituti dhe pesë kolegje.

 • drejtues universiteti
 • pranimi i lehtë
 • Tarifat e shkollimit më të ulët në Ukrainë

Studentët na do

Pse të zgjidhni na

NO TOEFL

Ne nuk kërkojnë aplikantët tanë për të marrë provimin TOEFL për të aplikuar dhe për të studiuar në universitetin tonë mjekësore.

NO IELTS

Ne nuk kërkojnë aplikantët tanë për të marrë provimin e IELTS-it për të aplikuar dhe për të studiuar në universitetin tonë mjekësore.

100% pranim

Ne mund të garantojë 100% Pranimi në ndonjë kurs të zgjedhur në universitetin tonë.

100% Visa garantuar

Ne jemi duke ndihmuar për të marrë konfirmimin e vizave nga Departamenti i Arsimit të Lartë të Ukrainës për të gjithë aplikantët tona.